Bland stjärnorna i Hollywood

Gårdagens höjdpunkt var givetvis när vi hamnade mitt i en tvinspelning. En av killarna från Fab 5 var i full gång med att styla en kvinna så hon skulle se 10 år yngre ut och mitt i smeten kommer vi gåendes. Under jubel och applåder går  programledaren förbi oss och lägger handen på min axel. Han ler och säger något i stil med "Ser hon inte fantastisk ut"? Jag fattar först ingenting men ler töntigt  tillbaka som svar. Så har vi riktigt tur hamnar vi nu i amerikansk tv : ) 

Givetvis passade vi på att se de där sakerna man bara inte får missa i Hollywood:
- Kodak Theatre, där Oscarsgalan hålls varje år
- Chinese Theatre, världens mest kända biograf. Utanför biografen finns fot och handavtryck av hundratals kändisar, bland annat dessa:
Carl hittade Arnolds händer och fötter samt det klassiska citatet I´ll be back!  Själv hittade jag Brad Pitt och då måste man ju liksom passa på...
- Hollywood Boulevard, gatan med alla kändistjärnor
Råkar du vara snuskigt rik kan du köpa en egen stjärna, bra va?
Längs gatan står människor utklädda till olika filmfigurer. Här hittade vi allt ifrån Batman och Jack Sparrow till Alice i underlandet. För ett par dollar kan man få ta en bild tillsammans med någon av figurerna, något som vi båda två hoppade över.

Förövrigt var inte riktigt Hollywood som vi trott. Vi hade båda förväntat oss stora lyxiga byggnader och att det hände saker hela tiden. Lite mera liv och rörelse helt enkelt. Verkligheten är inte riktigt likadan, Hela Hollywood känns slitet och skitigt, och förutom de sakerna vi besökte finns det inte så mycket att varken se eller göra. Men vi är givetvis glada att vi har sett även denna stadsdel av Los Angeles. Även om det inte riktigt var så mycket stjärnglans som vi hoppats på!


Kommentarer
Postat av: Pappa

Film å tv e inte riktigt vad man hoppas på bina

2008-08-31 @ 20:09:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0