Officiellt nyårsafton

Klockan är ett par minuter efter tolv. Ny dag, sista för det här året. Tänk, om ett dygn står vi där och skålar med skumpa. Önskar varandra ett gott nytt år. Välkomnar 2010. Svårt att skriva det där. 2010. Och att säga.

Får väl se om jag kan bjuda på det bästa från 2009. Mycket bra har ju faktiskt hänt!
Nu dags att sova. Sista gången det här decceniet. Skumt. Ett decennium har passerat. 
Nej, sängen var det ju. 

 
New Years Eve 2008


I min Ipod

Lyssnar en hel del på Alicia för tillfället. Gillar hennes röst skarpt. Mina två nya favoriter;




Mångalen

Tjusarkalle. Det brukade Anna-Greta min granne kalla månen för när jag var liten.

Och ikväll lyser han upp den förövrigt kolsvarta himlen utanör mitt fönster.
Tycker folk pratar mycket om att våren är på gång, att det snart blir ljusare ute.
Men NÄR? Jag är urless på detta mörker.
Tack och lov för att solen väntar på mig i februari...






Aoch Charlie!

Kolla in den grymma killen till höger, hur söt är inte han?! Charlie bit my finger. 
Jag smälter... 


I love my new blogdesign

De som känner mig vet att jag älskar randigt. Såklart bloggen ska vara randig, varför har jag inte tänkt på det innan? Fina lillasyster har frågat och kodat (hey, nästan rim där!) och tillsist blev vi båda två nöjda med resultatet. Alla borde ha en kickass sister som jag!



Bild från lillsysters blogg


Varning för skryt

Verkar som mitt hår gör succé för idag på jobbet fick jag inte mindre än tre komplimanger av tre olika kunder! En av kvinnorna tyckte lockarna var så fina att hon skulle köpa en trippeltång direkt efter jobbet. 
Jag blev så glad. Tänk vad lite smicker kan göra! 



Det där med markerade kindben har aldrig varit min grej.. Wonder why?

Tjockt hår sa du?



Min julklapp till mig själv - en trippeltång.
Säkert jättekul för alla med tunt hår. Nu råkar mitt hår vara tjockare än tjockast.
Eller som frisörerna brukar säga; "ja, det finns ju lite hår att jobba med."
Nu har jag dock gett mig fasen på att ha änglalockar på jobbet imorgon. Första sidan är nu klar (höger sett framifrån för er som inte ser skillnaden). Tog dryga timmen. Vet i katten om jag pallar ytterligare en. Jobbigt värre för armen.
Träningsvärk imorgon?  

03.27

Hemma från den roligaste kvällen på mycket mycket länge. Underbart god trerättersmiddag med tillhörande vin och drinkar. Vi fick nog alla en chock när klockan visade 03.00. Men vad är det de kloka brukar säga? Tiden går fort när man har roligt. Tack E och J, you are wonderful!

tack

Jag måste verkligen varit snäll iår, för tomten kom med väldigt fina paket! Tack familjen.
Och så denna julmat - som jag älskar! Kan äta hur mycket som helst men som vanligt hamnade jag i matkoma efter första rundan. Men efter en stunds vila slank ytterligare en portion ner. Utan problem.
Och så lite skumtomar, pepperkakor och risalamalta...

Nu sitter vi här i soffan, min kära sambo och jag. Dricker te och tittar på bröderna Lejonhjärta. Mys mys.
Ikväll bär det av hem till Elin och Joel. Det bjuds på god mat och dryck. Skönt att slippa köerna och all hysteri med utgång såhär på juldagen. Hemmakväll med härliga vänner slår det mesta.



           
Finaste pappa. Älskar dig                                                                   


wwwwwwwwwwwiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeee

Glädjetårarna sprutar! Min bästis har förlovat sig! Jag är så glad för er skull! Wwwwiiiieeee!

Nu är den här igen

Julaftonsmorgon är här. Och inte vilken julaftonsmorgon som helst, en vit sådan! Själv tycker jag att det kan vara jul både med snö och utan, då julen för mig inte betyder lika mycket längre. För den finaste ängeln av de alla saknas.
Och under högtider då alla pratar om att man ska vara tillsammans med nära och kära, hugger det lite extra i mitt hjärta.
Jag önskar er alla en god jul. Själv önskar jag att jag kan njuta lite av den iår.
Ta hand om varandra och tänk på vad som egentligen betyder något här i livet... Och Lillsis, du är saknad.


Jag vill inte vänta!!!



Det är banne mig svårt att vänta till Maj. Skit i "den som väntar på något gott väntar aldrig för länge".
Jag vill se den NUUUUUUUUUUUU!

Min pärla

Snart mycket snart får jag äntligen träffa min sköna böna igen. Hon är numera bosatt i hufvudstaden där hon både pluggar och jobbar hårt. Men precis som de flesta andra som flytt lilla K-town återvänder hon alltså under jul.
Och att säga att hon är saknad vore en underdrift. Finaste, bästa Malin, skynda dig hem!

 

Vad är det som händer?

Jag som inte är helt förtjust i detta med jul ställde klockan på åtta (jorå du läste helt rätt) och drog till Maxi för att inhandla alla ingredienser som behövdes till diverse julgodisbak. Vad detta extremt tidiga ryck innebar har jag ingen aning om men vad jag däremot är helt säker på är att innan klockan slagit 11 idag på förmiddagen hade jag bakat 200 knäck. Hepp på den du! 

Tog dock en välbehövlig paus i bakandet och drog in till stan för att köpa lite nya blommor. Sa till mig själv att jag bara skulle handla blommor. Inget annat. Som vanligt misslyckas jag på den punkten.

På eftermiddagen fick jag besök av två finfina små tjejer och tillsammans bakade vi Rocky Roadgodisar och tittade på tecknade figurer på Youtube. En sådan där mysig stund där jag för en sekund började fundera på det där med egna barn. Slutade dock fundera när tjejerna gick hem igen.

Tro ni att min dag tog slut där? Nej nej. Nu har jag precis kommit hem från första delen av årets julfirande. Skinkmackor, tomtegröt och förtidiga julklappar. Härligt. Nu har nästan jag lite julkänsla i kroppen och det är ju bara måndag än...

Let it snow

Inte nog med att det snöar, det är ju fullkomligt snökaos ute. Men vänta. Vi var inte riktigt klara där. Det blåser dessutom jäkligt kallt OCH det är fyra minusgrader. Men vem klagar?!

Något som däremot värmer är den här helgens planer. Det började redan igår med middag tillsammans med ett härligt gäng vänner. Ikväll ska tjejerna på Flash ha personalkväll. Fördrink hos chefen, julbord på Källaren Kronan och avslutnigsvis ett par drinkar på stan. Nu återstår bara att se om jag kan trotsa snön och ta mig från lägenheten, över Staggs skolgård till Kaggensgatan i pumps. Med öppen tå...


Jag är klar!

Puh! Idag blev jag äntligen klar med julklapparna. Har hittar riktigt bra i år, nu hoppas vi bara att mottagarna blir glada och överraskade! Varje år slås jag av hur otrevliga vissa människor är. Jobbar du i butik och någon frågar dig om en sak är det väl självklart att man svarar? Ett hej när man kommer fram till kassan kan väl ändå inte vara allt för ansträngande att säga? Handlar du utav mig är jag förmodligen övertrevlig. Men du känner dig iallafall välkommen som kund.
Okej, nu släpper vi det. Jag kan andas ut. För jag är äntligen klar!


Listen and learn from Hassle



Don´t bring flowers after I´m dead
Save your givings for the living instead



Stammis?!

Ehh hur bra tror ni det känns när pizzabagaren från Italia hälsar på en på stan? Sådär kul.

Slut för den här terminen

Igår hade jag sista danslektionen. Kan knappt fatta det men nu är det jullov! Ska bli skönt och välbehövligt att vila kroppen. Avslutade gårdagen med underbara tävlingselever. Deras glädje och energi smittar av sig och det är omöjligt att inte tycka det är roligt med dans när man tittar på de.

Så, idag väntar alltså endast jobb i butiken. I like!

Jag tänker inte skriva något om det där vita som har landat ute förutom att jag hoppas det ligger kvar för det där jäkla slasket lever jag gärna utan!


Ullared

Jomenvisst hann jag med en sväng till Ullared idag efter helgen i Örebro. Min fina sambo och jag tog bilen och åkte på roadtrip. Mysigt med julsånger, frukost i bilen och med slutdestination Ullared. Och visst gjorde jag ett och annat fynd. Carl shoppade tvättmedel som aldrig förr och kronan på verket var när han fick träffa Morgan.
Verkade som att de fick bra kontakt med varandra bland fryspåsarna...

Måste berätta om helgen också. Men det får bli morgondagens projekt. För nu väntar lite efterlängtad sömn, som det tyvärr blivit på tok för lite av sista dygnen.  

Hej so long



Imorgon styr jag kosan mot Örebro - gnälldialektens stad.
Christmas Cup och Nordiska mästerskapen i disco väntar och det vill jag givetvis inte missa. Hotellfrukost nalkas i två dagar och jag funderar starkt på att inte äta något alls under morgondagen bara för att kunna äta upp hela frukostbuffén på lördag. Hotellfrukost råkar vara något av det bästa jag vet. Förutom godis, chips, cola, dipp, glass, kakor och bullar såklart. Gah! Varför kan jag inte gilla typ selleri istället? Nejnej. Jag föddes till att älska allt sött. Och onyttigt.

Får se om jag tar med mig datorn på utflykten. Men för en tjej som har svårt att komma ihåg att ta med mobilen till jobbet om dagarna kan det bli rent omöjligt att även behöva komma ihåg datorn. Om ingen uppdatering sker så önskar jag trevlig helg. Jag är tillbaka på söndag. 


Fina lilla Fidde

Idag somnade vår lilla hund in. I nästan 17 år har han funnits vid min sida. Världens snällaste och lurvigaste.
Kommer sakna din krulliga lilla kropp intill mig i soffan och det kommer bli tomt i huset utan dig.
Till hundhimlen kommer du garanterat för ingen var snällare än du. Älskar dig lilla Fidde.




Ont i huvudet

Jag lider av huvudvärk. Nu bultar huvudet så det känns som att tinningen ska hoppa ut. Jag knaprar tabletter i tron om att de hjälper. Det gör de inte. Jag har nu tagit mitt förnuft till fånga och ska på onsdag (förhoppningsvis) till en optiker för att testa synen. Ofta får jag ont bakom ögonen och det känns som att jag måste kisa för att se bättre. Synfel? Säkert. Dags att testa? Såklart! Jag är villig att göra allt för att slippa huvudvärken.

Här är den bästis!

Ni vet hur man går runt och nynnar på en låt hela dagen utan att veta vem som sjunger? Jobbigt värre. Och precis detta fick de stackars lunchtanterna på IKEA uppleva fredags då jag och Linda sjöng (skrek??!!) refrängen hela vägen längs köttbullerundan. GLORIA! nananananana GLORIA! Vi rabblade alla grupper som kunde tänkas sjunga utan att komma fram till rätt svar. Men nu så. Det är ju Mando Diao för tusan. Gloria på den! Och visste ni förresten att nästan varenda dam runt 65+ dricker vin till lunchen? Hur underbart är inte det? Ta färdtjänsten till IKEA för ett glas vin. Jag ser och lär.



.

Tre år. Jag ska ta mig igenom dansavslutningen imorgon för din skull. Jag vet att du är där med mig.
Saknaden försvinner aldrig.


Vanilj eller choklad?

Imorgon ska jag äntligen till frisören. Det var ett bra tag sist och mina toppar skriker efter en uppfräschning. Ska lägga i ny färg också och såhär dagen innan blir jag alltid sugen på att göra något nytt. För två år sedan var jag riktigt mörk. Jag fick kämpa lite för att bli blond igen och jag vet helt ärligt inte om mitt hår skulle fixa en sådan omgång till. Kvaliteten på håret blev inte den bästa med alla avfärgningar och blonderingar. Jag gillar att vara blond men tycker det är så trist att sätta mig i frisörstolen och be om ljusa slingor. Igen. Som alltid. Äsch.
Jag lämnar alla funderingar åt Theresé. Hon brukar veta vad som passar mig bäst.


Riktigt mörk...


... eller mellanfärgen som går åt ljusbrun/guld

... eller som den blondin de flesta känner mig som?


RSS 2.0