Kom nu Babina! Jag vill leka!Efter ett svettigt tvåtimmarspass på leklandet blev det lunch på McD. Lillan tog nuggets med sötsursås och mjölk. Behöver jag ens förklara att mitt kusinbarn är tuff? Mätta och belåtna körde vi vidare mot biblioteket där vi kröp upp i fåtöljerna och läste böcker. En helt perfekt dag med en underbar liten tjej. Min älskade kusin fick såklart också vara med. Än vågar jag inte vara helt själv med min favorit, hon skulle förmodligen köra över mig direkt.Bilder från familjen Enlund-Klasson.

Grattis i förskott

Klockan tio imorgon ska jag infinna mig på Leos Lekland för ett par timmars bus och mys med min favorit. Hon fyller tre på fredag och vad passar bättre att ge henne i present än en lekdag?


 


Vad är väl tre dagar i Köpenhamn?

Nu skulle jag egentligen befinna mig i den danska huvudstaden. Bott på fint hotell med allt vad det innebär, fikat på det där braiga och mycket danska cafét som ligger ett stenkast från Pumabutiken. Men nu blev det inte riktigt så. Men sluta vara så negativ tänker ni säkert. Och jag kan inte annat än att hålla med. Men jag hade nog behövt den där resan just nu. Ett miljöombyte. Ett par dagar med bästis. Men istället för att åka till stora K-town är jag kvar här, i lilla K-town. Och imorgon kanske jag har accepterat att det inte alltid blir som man planerat.

Fina fina Melissa

Begåvad. Snygg. Texterna går rakt in i hjärtat. Och stannar där. Senaste albumet går varmt såväl på jobbet som hemma. Jag går och lägger mig extra tidigt bara för att lyssna på hennes röst. Jag gillar den sådär sjukligt mycket. Och i november kommer hon till Kalmar. Hurra för det kära vänner.


Ensamhet

Har varit själv i ett par dagar. Och visst är det hemskt att erkänna men jag gillar det. När jag går till jobbet på morgonen och kommer hem på kvällen ser lägenheten precis ut som den gjorde när jag lämnade den. Varken mer disk eller tvätt. Det finns toapapper, mjölk och tandkräm kvar. Jag vill absolut inte leva ensam under en längre tid, men ett par dagar såhär är otroligt skönt. Men visst saknar jag min sambo. Ikväll kommer han dock hem igen. Och med honom även det kaos som vi vanligtvis lever i. Men hey, vem har sagt att det inte är mysigt att leva lite stökigt?

It´s cold in here

Brr. Jag fryser. Sitter med dubbla filtar och äter frukost framför Nyheterna. Det är alldeles för kallt. Både ute och inne. Snart ska jag bege mig till jobb 1 för att sedan avsluta kvällen på jobb 2.

Helgen var förövrigt perfekt! Men mer om den senare.


A promise is a promise

Ikväll måste jag diska. Jag har sagt det till mig själv hela dagen. Men ustället hamnat framför datorn. Men så tänkte jag att om jag skriver det här så måste jag ta tag i det. Så ikväll lovar jag att diska.

Och efter disken ska jag inviga min nya spikmatta.

Alltså HATA är ett starkt ord

Men fan vad jag hatar personen som förmodligen har gjort punktering på min cykel under natten. De flesta cyklar låg i en hög på marken förutom min, den stod så fint upp. Härligt tänkte jag innan jag satte mig på den. Jag kom inte en centimeter, däcken var plattare än ett A4. Thanks!

Ringde nyss till Carl som försökte övertala mig att det kanske var jag som hade slarvat med att pumpa däcken och att det helt enkelt nu inte finns någon luft. Nonsens sa jag! Här är det frågan om sabotage!

Överreagera? Jag? Jag fattar inte vad du menar... 


Rosendal 30

Sitter ute hos Linda och myser. Hon har varit huslig och bakat kladdkakemuffins så det ska vi strax mumsa i oss. Sedan rullar bilen vidare mot dansskolan. Disco baby!
Längtar efter dig

Parmiddag is the shit


Älskling gör debut i köket


Kristoffer och jag
 

Fina Linda


De viktigaste här i livet kärleken och bästisen

091011

God morgon söndag!

Vaknade för en stund sedan. Jag är fortfarande mätt efter gårdagens fantastiska middag. Killarna bjöd på toast skagen som förrätt och ryggbiff med egengjorda klyftpotatis och rödvinssås till huvudrätt. Jag och Linda svängde ihop en pannacotta gjord på vit choklad till dessert. Så tack för igår vänner!

Idag ska jag träffa Malin, hon är hemma på snabbvisit från Stockholm och då måste vi självklart ses en stund.

Kvällen avslutas på dansskolan, Sofia är iväg på jobb och jag ska därför hoppa in och ta hennes lektioner.

Hoppas ni får en bra söndag, passa på att tända några ljus och mys med varandra!

Här sitter jag mitt i natten och pluggar

För imorgon är det dags för mitt livs första Zumbapass. Och då måste alla salsa, samba och raggasteg sitta. Ska bli jättekul och då det är första klassen på skolan har jag ingen aning om vilka eller framförallt hur många som kommer. 2? 25? 100? En sak är säker, svettigt kommer det bli!

Back to danceschool, 1 å 2 å 3 å 4. Klapp klapp hopp hopp. Puh. Kommer drömma om Zumban inatt...

Godnatt!

 

Alltid en plats i mitt hjärtaJag lovar att dansa så mycket och ofta du vill. Och när du har växt ur din dansdräkt köper jag mer än gärna en ny. För jag älskar dig så mycket. Av hela mitt hjärta.

Glader, trötter och bitterfittan

Jag är ju verkligen ingen trött och deppig person. Jag avskyr folk som bara ser allt negativt. Jag tänker ofta "men ge er", se det positiva, se en möjlighet istället för ett problem. Och just därför blir jag så arg på mig själv när jag surar ihop och förvandlas från en positiv tjej till den där bitterfittan som blänger surt på alla som verkar lyckliga.

Men idag har varit en bra dag. Jag fick sova ut, vara ledig på förmiddagen, mysa med Linda och träffa massa underbara elever! Ikväll fick jag så mycket positiv energi från mina discotjejer att jag nästan blev tårögd. Fina elever! Och grymt duktiga. Nu får jag själv verkligen kämpa för att inte bli omdansad. Talang kallas det!

Ny dag imorgon, håller tummarna för att det är glader som vaknar!

Time to go

Hemma efter långlunch med Linda. Så välbehövligt. Hon är inte bara min bästa vän hon är även min psykolog. Ska strax hoppa på cykeln och bege mig bort mot dansen, känner mig laddad så ikväll blir det att köra hårt med mina grupper! Ska hinna med en privatlektion efter sista passet så är inte hemma förrän sent ikväll.

Ta hand om er!

.

Någonstans älskade jag alla andra så mycket att jag på något sätt glömde bort att älska mig själv

Let´s Zumba

Precis kommit hem från chefNina, planering och hemsidefix har stått på schemat under förmiddagen. Nu ska jag strax möta upp nästa chef för lite lunch innan hör och häpna endast 1 (?!) danslektion väntar ikväll.

Och nej, jag har inte blivit sjuk om ni undrar. Jag ska på Zumbautbildning. Visst, precis som på TVshopsreklamen ska även jag dansa omkring och få platt mage på tre sekunder. Jag tror faktiskt det kommer vara superkul att köra Zumba igen och förhoppningsvis får jag min licens så jag kan använda alla roliga steg på mina egna lektioner. Och vem tackar egentligen nej till två nätter på hotell?

Dags att packa resväskan, är hemma igen lördag kväll! Ta hand om er sålänge!


RSS 2.0