Tid

I morse nar jag vaknade vid klockan nio kom jag att tanka pa tiden, klockan och hur olika vara dagar ser ut. Vid klockan tre svensk tid steg jag alltsa upp idag. Da har pappa ungefar en timme kvar att jobba, Linda har precis kommit tillbaka fran lunchen och jag ska i vanliga vall bege mig mot dansskolan. Kanns sa lustigt att vi lever pa samma jord men gor helt olika saker pa samma klockslag!

Vad gjorde DU idag klockan tre?

Kommentarer
Postat av: Thomas o Ann-Louise

Hej på er!! Vilka fantastiska upplevelser ni har! Det är verkligen roligt att läsa om allt ni får se och göra. Klockan tre satte vi oss i tv-soffan, laddade in en film (No country for old men), käkade lite godis och bara njöt av tillvaron. Skönt att tillåta sig att slappa ibland.

Ha det fortsatt bra!!

Många kramar från T o A-L

2008-08-04 @ 09:39:43
Postat av: Little sis!

Hej på er!

Klockan 3 så satt jag på tunnelbanan in till stockholm! För att käka kyckling och sen vidare mot cityterminalen och sedan 6 timmar buss hem till lilla Kalmar! Ikväll 22.00 kommer Hanna från göteborg och vi ska sitta och spela fram tills Fredag! (vi kommer inte sova så mycket, men när vi gör de kommer Hanna låna din tomma säng, Bina!) så du vet ;) Han (din säng) brukar skrika på kvällarna att han saknar dig! Bäst du kommer hem och sover här någon dag!



Kram på er / Nathalie

2008-08-04 @ 11:54:02
URL: http://nathalieenlund.blogg.se/
Postat av: Till syrran

Nathalie det ar bast att du/ni baddar efter er den har gangen! jag vill inte komma hem i september och se mina lakan kastade pa golvet igen!!! annars ar det sjalvklart att hon far sova i min sang : )

nu ska vi aka till kennedy space center och latsats att vi ar austronauter!! puss och kram

2008-08-04 @ 15:20:59
Postat av: Anette och Anders

Hej, idag måndag JOBBADE jag, tyvärr. Men det underlättar att läsa din blogg, man blir glad av att läsa den och alla inlägg också. Mindre glad av allt regn och stormar som är och kommer under veckan. Men vi har ju inga monsterstormar som de har där ni är ( som tur är inte nu iaf).

Såg det där att ni "planerar" bröllopsresa, trevligt. Du vet väl att man kan simma med delfiner i Mexico!!! ett litet tips bara.

Tur man inte är med er för all bra/billig shopping hade jag ju inte kunnat motstå. Men... vi ska till Ullared om ca 2 veckor så då ska jag tänka på dej när jag shoppar loss :)



Massor av kramar fr Anette o. Anders och givetvis: var rädda om er !!!!

2008-08-04 @ 17:23:26
Postat av: Pappa

Hej bina,idag kl 15.00 satt jag som vanligt i grävmaskinen ,vid drag.Gräver fram en hästpaddok,lyssnade på megapol.

Kram från pappa

2008-08-04 @ 19:06:48
Postat av: Magda, Henke & Engla

Hej på er! Idag satt vi och fikade med hanna & Nicke vid det nämda klockslaget och de hälsar till er så gott.

Ikväll är Henke på ff och jag surfar runt i min ensamhet..Ha ha.

Kram på er

2008-08-04 @ 20:23:49
Postat av: Linda

du känner mig vid det här laget....vid klockan tre i dag kom jag tillbaka från min lunch. på lunchen idag har jag varit och köpt en ny lampa som är såååå fin från RUM. känner mig lite vilsen utan min inredningsexpert som jag alltid kan lita på att jag får ett ärligt svar ifrån...men jag hoppas det ska gå bra änså, och att du ska tycka att den är fin när du kommer hem. vad härligt ni verkar ha det!!!! ser fram emot att höra alt och se alla bilder sen!!! älskar dig och saknar dig min underbara vän. hälsa carl banan. puss puss puss

2008-08-04 @ 21:24:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0