Gullbritt

Idag löstes problemet. Min extramormor kom in i butiken och ville göra ett återköp och då är man tvungen att fråga om kundens namn. Så idag fick jag veta att hon heter Gullbritt. Åh lilla söta varelse! Sara på jobbet var dock noga med att poängtera att bara för att jag nu har Gullbritts namn och telefonnummer får jag inte börja ringa hem till henne. Haha, vi får nog fortsätta att bara vara kund och butiksbiträde! 


Easy to forget

Ta mig tillbaka. Till tiden då livet lekte och vi njöt av varenda sekund. Då det inte fanns några problem, inget  som vi inte kunde lösa. Då vi tog dagen som den kom och levde i nuet. Ta mig tillbaka till Palm Springs och Miami där vi njöt av solens strålar. Ta mig tillbaka till tiden då min hud var gyllenbrun och håret blekt av sol och saltvatten.
Easy to forget hur vi hade det i augusti.
 

Miami


Extramormor

Min egna lilla mormor Birgit kom upp till änglarna i himlen när jag var 11. Min mormor var världens snällaste människa. Alltid pigg och glad och med det röda håret slarvigt uppsatt. Hon brydde sig alltid om alla andra, satte aldrig sig själv främst. Familj och vänner skulle må bra först. Jag har sedan mormor gick bort alltid saknat någon gammal att prata med. Någon som kan berätta historier om hur det var förr, långt innan jag kom till jorden. Någon som bakar bullar hej vilt och vill att man ska komma och äta söndagsmiddag varje söndag. Som tur är har jag fått låna Carls farmor Iris. Även hon är en fantastisk människa. God rakt igenom. 

För två veckor sedan blev jag kär. Jag hittade min extramormor. En liten kvinna kom in i butiken och vi klickade direkt. Hon var så fin. Gammal men åldrad på ett vackert sätt. I sina unga dagar var hon säkert en riktig pingla. Hon behövde uppdatera sin höstgarderob så jag hjälpte henne prova ut jeans, finbyxor och ett par tröjor. Hon blev så glad över min hjälp. Kramade om mig mellan besöken i provhytten och sa hela tiden hur bra det var med en sådan duktig expedit som jag. Hon muttrade när jeansen satt lite väl tajt efter vad hon kallade "sommarens alla kilon". Jag sa att jag tyckte hon var jättefin och då blev hon genast på bättre humör. Hon är liksom den perfekta mormorn. Liten med krulligt grått hår, klädd i marinblått, vitt och rött och med massa ringar och halsband som hängt med sedan 40-talet. Hon påminde så mycket om min egna mormor att jag blev rörd. 

Idag kom hon in på jobbet igen. När hon såg att jag jobbade kom hon fram och kramade om mig. Hon var så glad att se mig igen sa hon. Hon berättade att hon varit inne i förra veckan men till sin stora besvikelse insåg hon att jag var ledig. Hon hade saknat mig sa hon. Dagens uppgift var att hjälpa henne hitta en stickad tröja. Inte för tunn. Inte för varm och för guds skull inte i ull. Jag gjorde mitt jobb och tillsammans hittade vi en röd polo. Återigen gjorde jag henne glad. Återigen kramade hon mig och berömde mig. Vi är ett bra team hon och jag!

Åh denna underbara människa. Jag skulle vilja ha denna lilla tant som extramormor. Vi har ju redan kommit en bit på väg. Vi vet att vi fungerar ihop. Vi skrattar och kramas. Undrar om man kan adoptera en tant? I filmen Kan du vissla Johanna? adopteras ju en morfar. Jag längtar redan efter hennes nästa besök, då ska jag ta vår vänskap till nästa nivå, jag ska fråga vad hon heter. Kan ju inte kalla henne för extramormor eller tanten...

I love myself

" Jag är så sjukt bra på jobbet. Jag skulle lätt kunna anställa mig själv".
Citat sagt av mig själv för en stund sen.

Idag har jag varit effektiv på båda jobben. Tiden flög iväg på förmiddagen, jag sålde som en gud och packade upp kläderna snabbare än blixten. Jag vet. Låter kanske aningen ego, men idag måste jag skryta om mig själv. Jag får energi så fort jag kommer till jobbet och städar glatt i butiken. Städar, jag?! Haha. Låter knasigt men det är sant. I love my job!

Dagens danslektioner gick också hur bra som helst. Duktiga och bra elever gör att tisdagarna rullar på i ett rasande tempo. Ingen som fuskar under armhävningarna eller klagar när vi stretchar. Bara massa roliga tjejer (och en kille) som kämpar på. Tisdagar är bra dagar det!

Ett hett tips om ni blir akut sugna på godis och råkar befinna er i stan: Vi har lite partaj i butiken denna veckan så vi bjuder på godis. Tre fulla skålar står till ert förfogande! Farligt för mig och Sara. Ett par bitar har vi ju redan hunnit äta. Så jag ber er; kom in och ät med oss innan vi förvndlas till två fruktkolor!

I love you Chris!

Jag har en husgud. Något som för mig är heligt. Något som får mig på bra humör, som tröstar mig när jag är ledsen, någon som förstår mig. Jag pratar om Chris Martin. I smyg är han min älskare. En dum tonårsförälskelse? Nej. Det har varit Chris och jag länge nu. Tilllsammans är vi ett lag. Tillsammans är vi oslagbara. Hans röst är så unik att jag nästan blir illamående. Han klär sig på ett sätt som får mig att vilja styla om varenda Kalmarkille. Med sin vackra fru och sina söta barn bildar han dessutom den perfekta familjen. När Chris går omkring med barnvag på gatorna i New York borde alla svenska pappor se och lära.

Idag på jobbet kom den där härliga känslan tillbaka. När jag hör låten ryser det i hela kroppen. Jag mår så bra. Jag kör i Miami. Vi är på väg ner till Key West. Öarna runt omkring mig ser ut som bilder från vykort. Jag vill slänga min varma kropp ner i det turkosa vattnet. Men jag fortsätter köra. Den milslånga bron binder samman öarna och det enda jag ser är vatten. Jag byter kanal och det är då den kommer. Jag har hört den många gånger förut. Älskat den från första sekund. Men det är nu när friheten är som störst som musiken når mig bäst. Jag höjer volymen och skriker med i låten. Detta är äckligt bra:

"I used to roll the dice
Feel the fear in my enemy's eyes"
...........................................................
"Once you know there was never, never an honest word
That was when I ruled the world"

 +  =

Mycket pill för lite mat

Förra helgen stod det kräftskiva på schemat. Linda och Stoffe slog på stort och samlade ihop hela gänget för mat och dryck. Jag har aldrig riktigt tyckt om kräftor. Jag kan äta färdigskalade på burk (även fast jag vet att de inte smakar som färska oskalade). Jag har inget tålamod att sitta och gräva, pilla och suga för att få mat. På tok för mycket jobb för lite mat. Fick i alla fall i mig en, som Stoffe så snällt skalade/rensade/vad säger man? åt mig. Med månar i taket och hattar på huvudet hade vi en rolig kväll. Inser hur mycket jag saknat alla under resan!

Mest populär blev i alla fall Daniel som tagit med sig sitt Nintendo Wii. Vi blev alla som barn  på nytt och ville aldrig sluta spela. Backhoppning, yoga, balansövningar och danstävling. Habegäret blev stort från min sida, kanske är det ett tvspel man ska börja spara till? Ruskigt skoj var det i alla fall.

Lånar några av Daniels bilder, vilket jag hoppas går bra : )

Skrattanfall  Nöjd med hatten på!    IMG_9705.JPG

IMG_9690.JPG


Min dator är igång igen

Tog en välbehövlig sovmorgon idag, kroppen var helt slut efter tävlingen igår. Även om jag inte själv tävlar längre är det en jobbig uppgift att vara domare. Du kan inte för en sekund tappa fokus för då är man körd. Hela tiden snurrar klädregler, teknik, och taktkänsla i bakhuvudet. Hur många dansare skulle jag kryssa vidare nu igen? Är hon/han så pass bra att gå vidare till semifinal? Hur gör jag i finalen när alla dansare är bra? Puh. Mycket att hålla ordning på. Dagen flöt på snabbt och jag tycker själv att jag gjorde ett bra jobb. Alla mina tjejer från dansskolan gjorde jättebra ifrån sig vilket resulterade i ett par pallplaceringar. Stort grattis till alla duktiga dansare!

Efter en dag instängd i en sporthall var det skönt att gå en sväng nu på förmiddagen. Knallade förbi mina vänner på Kjell & Co. Förra gången hjälpte de till med att hitta en laddare till min videokamera. Även idag gjorde de mig glad när de plockade fram en laddare till min dator. Eftersom jag köpte den i USA har den inte fungerat att ladda här hemma och jag orkar inte dona med adapter varje gång jag ska ladda den. Eftersom jag är helt borta inom teknikvärlden hade jag räknat med att en laddare skulle kosta ett par hundra. Gissa om jag blev glad när snälla killen bakom disken berättade att den kostade 39:-! Trettionio riksdaler. Det kallar jag dagens fynd! Äntligen kan jag använda datorn igen, vilket lär betyda mer bloggande.

Har inte sett något avsnitt av nya idol än, passar på att se reprisen samtidigt som jag nu glufsar i mig en pizza från Italia. Lite snabba kolhydrater innan jag strax beger mig mot dansen.
Hoppas ni får en bra söndag!

Vad hände?!

Vad hände med min blogg? Vad hände med alla mina roliga tankar och braiga inlägg? Det stavar J-O-B-B. Har sista dagarna jobbat tolvtimmars pass. Jag är helt slut. Har inte haft tid för min kära lilla blogg. Men ändring ska det bli. Mår bra när jag får skriva av mig. Få ut allt som snurrar i mitt huvud. Ska i alla fall bjuda på lite bilder från helgens kräftskiva.

Saknar en massa människor just nu. Är många jag skulle behöva träffa och prata med. När ska detta hinnas med? 
Ni vet vilka ni är och jag tänker på er! 

Första dansdagen

Så var första dansdagen slut. Bra grupper idag, går alltid så mycket lättare när man har glada och pigga elever i salen.
Sitter i soffan nu med en kopp te. Känner att jag behöver varva ner efter denna dagen. Jetlagen sitter i. Hade kanske varit välbehövligt med ett par dagars vila, men icke. Här jobbar vi på. Fick nästan seperationsångest förut idag när Carl åkte till jobbet. Första gången som vi inte spenderar hela dagen ihop på sju veckor...

 Vädret var ju ingen hit att komma hem till. Det är kallt! Fick ju ta på mig jackan idag. Hade önskat lite sol och värme men det får jag glömma.

Sofia var här på förmiddagen med lite fika. Härligt att träffa henne igen. Min vapendragare på dansskolan.

Dagens höjdpunkt var ju träffen med Linda. Jag har saknat henne så!

Dags för dusch. Sen säng. Sova ikapp ett par timmar.

Vi är hemma

Nu har vi äntligen kommit hem. Efter en resa med väldigt lite sömn är vi helt slut. Orkar för tillfället inte så mycket. Ska sova strax. Återkommer i morgon med en uppdatering.

Solen skiner

Hurra! Inget regn, inga moln. Solen skiner och himlen är klarblå. Verkar som allt går enligt planerna. Om inget händer lyfter vi från JFK 19.40 ikväll (tjugo i två hemma)

En sak som är trist med att resa är det eviga packandet. Packa upp. Packa ner. Så sjukt tråkigt. Jag var smart att packa ner allt igår, Carl har nu dryga timmen på sig att bli klar innan vi för gott checkar ut.

Den otrevliga tjejen på Puma gav mig fel storlek i ett av paren. Måste tillbaka och byta. Drygt!

Privatjet någon?

Fan. Nu sa de precis på Weather Channel att många flyg är försenade på grund av stormen. En del är till och med inställda. Inte bra för oss. Hoppas, hoppas att vädret lugnat ner sig tills imorgon. Annars kommer vi nog inte hem, vilket inte är bra eftersom vi båda börjar jobba på tisdag. 

Håll tummarna för oss nu tack. Blir vi försenade från NY missar vi planet i London och då är det kört. Det vill säga, om ingen av er frivilligt vill hämta oss på Heathrow?

I´m singing in the rain, just singing in the rain...

You can stay under my Umbrella

Hej från ett regnigt New York. Vi har precis kommit hem från en sväng på stan. Vi gick ett par gator men gav snabbt upp eftersom regnet vräker ner. Skrev ju i morse att det inte var lika soligt längre men aldrig kunde jag gissa att vädret skulle bli såhär trist. Tydligen är det en ny orkan på gång och det varnas för översvämningar. Precis som i Florida lämnar vi nu staden i rätt tid. I ren panik köpte vi varsitt paraply men vad hjälpte väl det när himlen valde att öppna sig över New Yorks gator? Hörrni, varför är alla orkaner/stormar döpta efter människonamn? Per, Gudrun hemma i Sverige och här är det nu Hanna som spökar. Någon som har en bra förklaring?

Hann i alla fall med att köpa två par nya dansskor. Har letat i varje Nikebutik efter mina favoriter men de tillverkas inte längre. Svårt att hitta skor till discon, till streeten är det ju inga som helst problem. Ny danstermin betyder nya skor, så är det bara. I ren förtvivlan (efter ha letat igenom hela USA känns det som) vänder jag mig till Puma. Och där hittar jag till min förvåning som sagt två par. Ett utav de kan vara de perfekta discoskorna. Kärlek vid första ögonkastet!

Tror vi ska på bio ikväll. Man orkar inte göra så mycket annat när vädret är som det är.

Anette och Anders

Haha! Nu har jag verkligen koll på vad som händer hemma! Era inlägg syns första gången ni skriver. Ser så roligt ut med tre snarlika, hihi. Men tack för att ni i alla fall skriver till oss. Får öva på det tekniska när vi kommer hem : )

Jag saknar er!
Kramar

God morgon lördag!

Vi ställde klockan på halv tio idag så att vi skulle hinna gå bort till Rockefellar Center för att kolla på tennisen som börjar vid elva. När klockan ringde stängde Carl av den. Han vände sig sedan mot mig och sa:
- Nu finns det inga batterier kvar i telefonen. Så att du vet det.
Med detta menar han att jag nu ska vara vaken och väcka honom om en stund. Haha! Jag ska vara den mänskliga znoosen, den som med jämna mellanrum säger till att du ska gå upp. Givetvis kunde inte jag somna om. Så jag gick ut på stan och köpte frukost medans Carl fortsatte sova. Med andra ord blev han väckt med frukost på sängen idag. Jag är ju bara för bra!

Idag är första dagen som det inte är soligt och varmt i NY. Kanske första höstdagen? Jag agerade väckarklocka åt Carl och vädret agerar väckarklocka åt mig. En varning om att sommaren nu är slut och att hösten är på ingång. En väckarklocka som ringer om att resan är slut. I morgon åker vi hem.

Sex and the city, modevecka och så lite shopping

Just nu svävar jag på rosa moln. Är så glad för idag fick jag äntligen göra den efterlängtade sex and the city turen! Och ja, den var så bra som jag trodde den skulle vara. I tre och en halv timme åkte vi runt hela NY för att besöka kända platser så som fik, barer, parker och butiker från serien. Under hela resan hade vi en guide som berättade massa roliga saker från inspelningarna och saker man inte visste bakom kulisserna. Mellan platserna visades klipp från serien så vi skulle känns igen oss när vi kom fram. Och vilken snäll kille jag har sen. Inget gnäll. Inga frågor som "hur kan du tycka detta är bra?". Bara helt förstående genom hela resan. I love you! Carl var lite nervös att han skulle vara ensam kille på turen, men hela tre andra killar var med. Alla precis som Carl medsläpade av sina tjejer. Haha.
Älskar man serien så är denna grejen ett måste. Lätt en av de bästa sakerna på hela resan.

Cupcakes från Magnolia Bakery. Kan erkänna att de var precis lika söta som de ser ut  Utanför bageriet. Det var här Carrie berättade för Miranda att hon höll på att bli kär i Aidan. Sweet!  Utanför Scout. Baren som Aidan och Steve öppnade tillsammans. Den heter givetvis något annat i verkligheten men se serverade precis som i serien...  ...väldigt goda Cosmopolitans. Skål!

Förresten så är modeveckan i full gång här nu. Vi gick förbi Bryant Park där det enorma tältet stod uppställt. Tänk, därinne vimlar modeller, designers och kändisar omkring. Disskuterar om grått är det nya svarta. Över ett glas champagne går de igenom nästa vår och sommars kollektion. Vad som är inne och vad som defenitivt är helt ute (typ de grejerna jag köpte idag). Modeveckan resulterar givetvis att det är mycket mer folk i New York. Det märks. Människor precis överallt men framförallt trafiken. Den är inte att leka med. Vi tar oss snabbare fram genom att gå 20 gator än att ta taxi 2. Men kul är det att bara spana på allt folk. Och jag hade minsann inte tackat nej till en inbjudan till några visningar.

Här skulle jag ju gärna hängt lite...

Tillsist. Har man mot alla odds absolut inget att göra i NY kan man alltid shoppa. Idag inhandlade jag två rutiga plagg. Har aldrig ägt ett rutigt plagg (förutom ett par gräsliga grön/ceriserutiga byxor från Rabbit, numera JC som jag helst av allt vill glömma) så därför slog jag på stort och köpte två! Ett par dansskor fick öven följa med hem.

Vi fick inga biljetter till tennisen i morgon. Slutsålt sedan länge. Får bli att se matcherna på tv istället.

Kram till er alla


Ska jag bli tennisnörd nu?

Jag har varit tillsammans med en tennistränare i sju år. Jag ska villigt erkänna att jag inte varit på allt för många av hans matcher eller träningar. Det har inte helt berott på att jag tycker tennis är en halvtrist sport utan mest för att jag själv alltid jobbar de tiderna. Har inte förstått reglerna och har inte heller riktigt förstått tjusningen i att sitta och titta på när en boll slås från ena sidan av planen till den andra. Men givetvis har jag ställt upp på min kille och sett en och annan match på tv. Så igår var det alltså dags för min första stora tennismatch. Gissa om jag var laddad? Hade till och med dagen till ära mina vita tennisskor på mig!

Carl var lite nervös att det inte skulle vara några kända namn som spelade igår. Han visste att jag skulle tycka det vore roligare om det var åtminstone ett namn jag kände igen. Gissa om vi hade tur?! Första matchen var det systrarna Williams som spelade. Andra matchen är det puddingen Nadal som spelar. Jag var i extas. Detta är ju tennis i världsklass tänkte jag, Serena och Venus är ju proffs! Matchen var verkligen spännande. Den höll även på i en evighet. I två och en halv timme kämpade damerna om vinsten, som tillslut Serena tog hem.

Vid halv tolv i går natt var det då dags för herrarna att börja spela. Min favorit, världsettan Nadal intar planen och jag skriker och klappar som aldrig förr. Var inte oroliga, under pauserna fick man klappa och heja hur mycket man ville! Plötsligt inser jag hur kul det är med tennis. Jag sitter där högt uppe i en arena med 15.000 andra människor och njuter av att se på tennis. Jag blev själv förvånad. Givetvis var jag inte tyst när spelet var igång. Jag var ju liksom bara tvungen att fråga saker som gjorde att jag förstod lite mer. Visste ni förresten att ett "poäng" är 15? Nästa är då givetvis 30 men sedan blir det helt plötsligt 40. Inte 45 som det logiskt borde vara. Detta är ju hur märklgit som helst. Jag frågat Carl hur det i hela friden kan bli så. Svaret lyder: Det ÄR bara så. Ingen förklaring. Det ÄR bara så. Punkt.

US Open var en upplevelse. Häftigt att se grymma tennisspelare live. Det bästa på hela dagen var att se Carls ansiktsuttryck. Han var så lycklig. Han hade längtat så mycket efter detta. Är så glad över att kunnat dela detta med honom. Man kanske skulle börja spela tennis nu då? Men när ska jag hinna med det? Efter jobbet kanske? 
Har Kalmar TK möjligtvis en nybörjarkurs någon kväll mellan tio och elva på kvällen?
  På arenan  Grattis Serena! Du var snygg i rött!  MATCH!

Universal Studios

Ännu en park att besöka, denna gången helt tillägnad filmen och tv:ns värld. Många häftiga åkattraktioner (som ni förstår att bara en av oss åkte) byggda efter olika filmer och figurer. Det bästa på hela dagen var den guidade turen där vi fick åka igenom flertalet av inspleningsplatserna på Universal. Verkligen kul att se att allt bara är fejk. Inga riktiga hus eller lägenheter. Inte ens riktiga gatustenar. Vi fick bland annat se inspleningsplatser för: Psycho, Grinchen och Desperate Housewives. Vi fick även åka ner i en tunnelbana och vara med om en jordbävning, vilket kändes otroligt verkligt!
Psycho  

Dagens roligate var när jag fick syn på Frankenstein. Bestämde mig för att jag skulle gå fram och ta ett kort. Ville ge honom en puss på kinden, så jag sa:
"Can i give you a kiss on the cheek?"
Frankenstein tittar då lite konstigt på mig, vänder sig sedan om och böjer sig framåt.
Han trodde jag menade att jag skulle pussa honom på skinkan. Haha! Jag bara stod där och undrade vad fasen han pysslade med. Efter en pinsam tystnad blev bilden till slut så här.  


En jätterolig dag som fick sätta punkt för Los Angeles.


Åh så bra!

Nu hänger vi på hotellet där vi ska bo kommande fyra nätterna. Eftersom vi landade sent igår valde vi att ta första natten på ett hotell nära flygplatsen. Nu bor vi på 26:e gatan, nära sjunde avenyn. Läget kunde alltså inte vara bättre. Förra gången bodde vi på ett äckligt hostel där det luktade rök överallt. Jag vågade inte gå på toa, knappt inte duscha för man visste aldrig vem man skulle möta i korridoren. Alla som bodde där var så äckliga, kändes mer som ett hem för uteliggare än ett hostel. Jag kände mig aldrig säker och det var så skönt när vi väl checkade ut. Men ett sådant hostel är trots omständigheterna svinigt dyrt. Runt 600 kronor per person och då är det delad toalett som gäller. Återigen älskar vi hotwire.com! Genom den sidan bokade alltså detta hotellet där vi befinner oss nu. Vårt rum är jättefint. Rent och fräscht, vi har till och med en platt-tv! Och så lite vardagslyx för mig: Dunkuddar! Yepp. En mjuk och en lite hårdade. Bara att välja vilken, eller göra som jag och ta båda. Känns så bra att kunna avsluta resan genom att bo bra och ha nära till allt!



Nu ska Carl gå igenom alla tennisregler med mig. Jag finner ingen logik i hur man räknar poäng, set och game. Annars sitter jag bara och frågar om allt och det får man såklart inte göra under matchen sen. Trist med tennis att man alltid måste vara tyst. Hur ska detta gå?


Vilken resa

Äntligen är vi framme i NY. Efter en flygresa som kändes som en evighet. Först satt vi själva i vår rad, men sen blev en man förflyttad till oss och han störde jag ihjäl mig på. Som många av er vet kan jag ibland hetsa upp mig för saker och ting i onödan, men denna mannen han tog fasen priset. Till att börja med hade han en andedräkt som gjorde att jag började klökas (ja det kanske inte heter så, men jag kallar det så, men ni vet innan man riktigt kräks). Att lukta på Carls strumpor efter tennisen hade ju varit som dessert i detta fallet. Men, men tänkte jag. Han kanske inte kan hjälpa att han luktar illa, men fem timmar bredvid honom är lååååång tid. I ett hopp om att glömma mannen började jag bläddra i några tidningar. Då ser jag i ögonvrån hur mannen börjar peta i näsan. Och inte så där diskret som man gör när det kliar lite grann. Nej då. Han sitter och gräver. Ser ut som han ska möblera om uppe i hjärnan. Och inte stannar det där. Han plockar ut kråkorna och tittar på de, alltså bokstavligen talat granskar de på nära håll. När han har studerat färdigt, kastar han ivög de och stoppar återigen in fingret för att hitta en ny. Jag befann mig liksom då i upplösningstillstånd. Petatde på Carl för lite sympati men han tyckte mest jag var jobbig som orkade bry mig. Ska han säga som inte satt bredvid kråkfångaren...
Någon timme gick och inget mer hände. Tills mannen plötsligt plockar fram en stor påse med klubbor. En fullvuxen karl plockar upp en barnpåse med färgglada klubbor. Såklart han måste få äta tänkte jag. Och sen börjar det. Smaskandet och glafsandet. I ett försök att rymma från ljudet satte jag på mig hörlurarna och lyssnade lite på radion. Men när jag fortfarande kunde höra hans ljud med högsta volym inställd, då förstår ni själva hur högt han lät. Att jag bara överlevde denna flygresa är ett under. Att jag inte bad honom sluta lukta illa, peta i näsan och smaska var nog tur. Vem vet, han hade kanske slagit mig i huvudet med en av hans jättekråkor?

Det värsta är ju att jag inte kan sluta störa mig på saker i sådana här situationer. Jag tänker så mycket på det så jag blir galen. Kan inte koncentrera mig på något annat. Inte ens senaste numret av Vouge var intresssant nog. Och då är det illa.

Men, som sagt. Vi är framme och laddade för tennisen i morgon. Ska bli så skoj!
Puss och kram









Off to New York

Nu är det den där tråkiga biten kvar här i Los Angeles. Packa ihop allt på hotellet. Vi hatar att packa!!! Om ett par timmar ska vi lämna bilen på flygplatsen och vid två lyfter vi mot New York. Landar i New York vid elvatiden. Fem timmars resa, plus att vi förlorar tre timmar på grund av tidskillnaden.

Bäst att packa färdigt.

OBS!!! Passen ligger framme nu. Den här gången ska vi inte glömma de : )

1 week to go

Om en vecka sitter vi på planet hem. Just nu vill jag verkligen inte hem. Det jag längtar mest efter är familj och vänner. Blir helt tokig utan er. Förstår ju att jag inte kan leva detta livet för evigt, men ett par veckor till skulle inte skada.
Leva fritt. Göra det som faller oss in. Inga måsten, inga krav. Bara vi och vi funkar så bra!
Visste inte vad jag skulle tycka om detta reselivet, hur allt skulle funka, om allt skulle funka. Men jag älskar det! Visst, det har varit ett par jobbiga stunder men det vägs upp av allt det otroliga vi sett och varit med om. Vi ska verkligen försöka njuta sista veckan, men den kommer gå så fort, så fort. Kan man pausa tiden?

Men, måndagen den 8/9 klockan 18.10 rullar vi in på perrongen i Kalmar City. Då blir det kramkalas för hela slanten!
(Detta får jag inte skriva för Carl eftersom han tycker detta låter sjukt töntigt). Men detta är min blogg. Jag skriver det ändå!


En sån där perfekt dag

Idag har varit en sån där dag då man bara går runt och myset. Ni vet, som det ibland kan kännas på julaftonsmorgon eller dagen innan födelsedagen, En härlig känsla i hela kroppen, så har vi känt hela dagen! Var en stund på stranden innan, idag testade vi Malibu. Svalkande i vattnet men tyvärr kass botten med stora stenar så vi hamnade till slut åter i Santa Monica. Så nu har vi väl legat fem dagar på stranden, utspridda på 6 veckor. Riktig sol och badsemester detta!

Vi är nyss hemkomna från middag och bio. Har ätit världens godaste pizza, Christos special släng dig i väggen! Vi lyxade till det med varsin drink respektive öl till middagen, haha! Är det söndag så är det...

Mår så bra just nu, känns som jag befinner mig i ett lyckorus.

Hoppas ni där hemma har haft en bra helg.

Kram

RSS 2.0