Bye Kalmar, hello Vansbro, Stockholm och Grekland

Om dryga timman går bilen mot Vansbro. Härligt att spendera natten i bil, men jag klagar bara lite. Vi stannar en natt i Stockholm innan vi på måndag beger oss till underbara Greece och dess övärld. Vi får väl se hur det blir med bloggandet men ska givetvis försöka hålla er uppdaterade. So long!


Häng med in i min dusch

Verkar ganska hett bland landets stora bloggare att visa innehållet i märkesväskan, badrumskåpet och sminkväskan. Jag vill ju inte vara sämre, så här kära läsare har ni mina duschfavoriter.

I duschen
 
Från vänster
Silverschampo Matrix
Balsam Redken Blonde Glam
Schampo Redken Blonde Glam
Duschkräm Biotherm Lait De Duche
Schampo Redken All Soft
Inpackning Redken All Soft
Har lite dålig koll på priserna då jag köpt en del i USA men Redkens schampo i normalstor förpackning ligger på runt 330:-, inpackningen 350:- samt den stora balsampumpen 600-900:-. Matrix silverschampo kostar 200 och den omtalade duschcremen likaså.

Efter duschen

Från vänster (otippat va?)
Bodylotion Biotherm Lait Corporel
Bodylotion Biotherm Eau D´Energie
Serum för håret S Factor Silky Smooth
Allt i alloprodukt Tigi Bed Head Small Talk
Biotherms lotion kostar 320:-/st. Just nu får man en stor flaska för samma pris som en liten och de är verkligen värda pengarna. Den orangea flaskan har lite skimmer i sig, vilket är fint nu på sommaren, båda doftar underbart och håller i en evighet! Hårprodukterna kostar runt 250:-/st. 

Pappa har skaffat facebook

Uffe Enlund lade upp en enkätundersökning om dig: Tror du att Sabina Enlund har använt kokain? Igår kl. 23:01 · Kommentera · GillaOgilla ·

.... och pappas svar;
Uffe Enlund Min dotter är renlevnadsmänniska

Bra pappa att du tror så gott om mig för knarkat har jag aldrig gjort men att ta steget så långt som till renlevnadsmänniska kanske var att ta i?


Vi kallar det en bra dag helt enkelt

Jäklar vilken dag på jobbet. Vad är det med folk och reor? De river, slänger, stökar ner och lämnar tusen saker i provhytterna. Är det så svårt att se att resten av byxorna ligger på ett annat sätt än det paret du slängde dit ihopknycklat? Men det är ju mitt trevliga jobb att vika efter er, så keep going! Timmarna gick snabbt idag och vi sålde som aldrig förr. Då är det verkligen kul att jobba. Imorgon är det sista dagen innan semester. Jag står själv hela dagen, så har ni inget för er, titta in och säg hej vet ja!


Fick besök av Camilla med mamma idag. Hon var lika rolig som vanligt. Hon berättade att grabbarna i The Killers dök upp på hennes jobb igår. Oh my god! Jag hade ju dött. Camilla förklardade lugnt att hon var ju på jobbet och kunde varken ta en bild eller ligga med någon av de. Shit the same, jag hade stängt butiken och dragit med i deras buss utan att tveka! Utav Camilla fick jag även en försenad födelsedagspresent. Tack för det finfina blinget vännen, i love them!

Dags att börja packa. Kör på det gamla sättet. Packa allt och ta sedan ut hälften. För att lägga i dubbelt så mycket igen. Tur att jag köpte en megaväska i USA. Det här med att packa lätt har aldrig varit min grej...

Katching

Detta var alltså det som jag egentligen inte behövde. En ny duschkräm. Men jag har lotion ur samma serie och tänkte att det kunde vara kul (bra) att dofta likadant i duschen. Att tuben sedan kostade 200 kronor var kanske inte lika kul. Men lite lyx har väl aldrig skadat?


Hurra för matlådan

Hurra! Det blir matlåda varje dag den här veckan. Precis hemkommen från Maxi många hundralappar fattigare. Eller rikare hur man nu ser det. Jag har ju investerat i mat. Nu ska jag bege mig in mot stan, ska köpa en helt onödig sak so  jag egentligen inte behöver, men för tusan man lever ju bara en gång!

Ledig

Ledigheten håller i sig men inte det fina vädret. Det får bli en städ och tvättdag. Har jag tur blir det även en lunch med Linda.

Om en vecka sitter vi på flyget mot Parga. Det kallas visst semester.


Dagens köpTvå finfina vita ordchideer pryder nu mitt fönsterbleck. Lyxig känsla med färska blommor i lägenheten. Sist fick de inte ens leva i två veckor. Bra att jag köpte de när det är värmebölja ute. Men den här gången ska ska de blomma länge för de är så otroligt vackra att titta på. Stora är de också, säkert 40-50 centimeter!

Jag gråterDetta mina vänner är sann perfektion. Linjer, vrister, kroppskontroll. Inlevelse till musiken, sann kärlek. Och ja, jag grät. Både första och tionde gången. Vackert är ordet.

Jamen det var ju det jag visste

Det har varit en del prat om vikt och träning sista dagarna. Så idag fick jag för mig att äta sallad till lunch. Jag är så trött på utbudet av sallad här i stan så jag beslöt mig för att äta McDonalds (ja, ni hör ju redan här....) kycklingsallad som jag fått för mig är ganska god. När jag skulle beställa sa den lilla tjejen i kassan att all sallad var slut.

DET VAR JU DETTA JAG VISSTE, JAG SKULLE INTE ÄTA NYTTIGT IDAG HELLER! Så jag gick glatt därifrån med en McFeast, haha!

Sa jag förresten att jag tog plusmeny. Och en dip?

RSS 2.0