Jag ar med...

... DATOR!

Yes. Idag blev jag sa trott pa att inte hitta nagra internetcaf'er sa jag kopte en dator. Haha. Impulskop men nu slipper vi betala de svindyra minutkostnaderna pa diverse hotell. Sist satt vi 20 minuter och fick betala dryga 150:- detta haller ju liksom inte i langden sa nu har jag en dator sa vi ANTLIGEN kan lagga upp bilderna!!!

Vi har kommit fram till San Diego. Har ar valdigt annorlunda mot det andra USA vi sett. San Diego ligger valdigt nara mexikanska gransen vilket gor att det ar spanska som galler har. Vi ar de enda blonda manniskorna och det kanns nastan som att man kommit till ett helt annat land. Men vi trivs valdigt bra! Det ar inte lika fuktigt och klibbigt har som det var i Florida aven om det ar varmt. Idag har vi inte gjort sa mycket, kopt dator och mest akt omkring for att se lite av staden. Imorgon ska vi ligga pa stranden och kanske aka ner till Downtown, den aldsta delen av San Diego.
I overmorgon fortsatter farden mot Palm Springs. Var nya bill ar tyvarr ingen hit. En Dodge 2007 ars modell utan: centrallas, elhissar och med bedrovliga nackstod! Kanns som en modell fran tidigt 80-tal. Trist nar vi trivdes sa bra med var forra bil. Nar vi kommer till San Fransisco ar det dock en Mustang cabbe som galler! Kosta vad det kosta vill men da ska vi glida i det basta...

Just nu saknar vi foljande saker hemma: Alla vara nara och kara, var sang, kokt potatis (eller Sabina saknar i stort sett all svensk mat) och svensk tv.
Vi trivs i varandras sallskap men att kunna fa prata med nagon annan for nagon minut skulle inte vara helt fel. Hora era roster och era skamt dar hemma. Har gar man inte riktigt fram till en framling och drar ett skamt for att lara kanna nya manniskor. Vi forsoker hitta pa nya saker att prata om och oftast slutar det i de mest knasiga saker. Men det kanns skont att vi far veta nya saker om varandra sa att vi inte efter sju ar tillsammans redan vet allt.

Kram till er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0