Wet N Wild

Nej detta ar inte var det later som. Ingen blot t-shirt tavling har inte! Haha!
Wet N Wild ar Floridas storsta vattenpark med vagpool, sandstrander och massor av vattenattraktioner. Ett lekpalats for barn i alla aldrar, nagot som passar Carl valdigt bra i smaken.
Vi besokte vattenparken igar och det forsta vi mottes av var en lang ko. Ko till intradet, ko till vaskkontrollen och ko till alla attraktioner som sagt ett valbesokt stalle. Att vi var dar pa en lordag gjorde val kanske inte saken battre :)

Manga utav attraktionerna var valdigt haftiga vilket tyvarr gjorde att Sabinas hojdskrack, fartskrack och snurrskrack satte stopp for i stort sett alla grejer. Tva ak blev det i alla fall for henne efter mycket tvekande och overtygande om att "tornet kommer inte rasa"  och "den dar gar sakert inte sa fort som det ser ut".... Carl ville daremot aka det mesta vilket han aven gjorde!  Efter manga timmar var vi sa trotta att vi begav oss hemat. Vi korde forbi vart nya hak (typ som Maxi) och hyrde tva filmer (att hyra film har kostar 1 dollar = 6 kronor), kopte cola och slappade pa soffan resten av kvallen.

Och surprise surprise gissa vilka tva som trots insmorjning med solskydd lyckades med konsten att aterigen branna sig nar det inte ens var sol igar? Japp, vi ar bast pa det mesta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0