Dagen med Malin

I onsdags drog alltså jag och Malin över till Öland, med siktet inställt på Borgholm. Snälla Micke lånade ut sin cabriolet till oss (hur vågade han det?!), men tyvärr valde vi den regnigaste dagen på flera veckor att bege oss ut på äventyr. 
Vi trotsade vädret och körde en bit med taket nerfällt och vi förvandlades till drottningarna på vägen. Vi glömde ta med oss skivor att rocka till och radioutbdet den dagen var inte på topp. En kanal med bara prat om ekonomi, en med lugna favoriter och en med bara reklam. Vi ville ju skaka lite rumpa! Men samtidigt som vi gled förbi slottsruinen och passerade Borgholms stadsskylt spelades plötsligt denna grymma låt på radion http://www.youtube.com/watch?v=dRNpVj2PcPU  
Oh my! Nu snackar vi seriöst skakande i bilen. Bilarna som mötte oss måste trott vi var galna! Men kul hade vo och låten är sjukt kul att dansa till! Väl framme i Borgholm strosade vi omkring längs huvudgatan, käkade lunch på Ebba´s. Dagens kaloribomb intogs på Glashuset. Maränger, mjukglass, grädde, chokladsås, kex och strössel.
När vi hade ätit upp berget av godsaker begav vi oss hemåt till Kalmarstad för lite mer stadshäng och kaffe på Spressobar. En hel dag med bara mat och fika alltså, precis i min stil!

Idag - 7 dagar kvar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0