Miami

Var lilla helgutflykt till Miami (jamen visst later det lyxigt med en liten langweekend bara sadar?!) visade sig vara over forvantan. Vi har inte sprungit omkring sa varst mycket pa stan, inte gatt pa nagra utstallningar och inte heller besokt nagra parker. Vad har vi da gjort? Vi har latat oss. Bara slappat och kort bil sa klart. Det ar var nya grej att gora ihop. Medans andra kanske skaffar sig en hobby: koper hus som Linda&Stoffe eller malar hus som pappa&Anette valjer vi tva att kora bil. Langt. Overallt. Hela tiden. Och vi alskar det! 

Bland annat har bilen tagit oss till foljande platser under de senaste dagarna: Miami beach, Fort Lauderale och Key West. For er som inte kanner till dessa platser ar det valdigt vackra strander. Men med var vanliga tur ar det alltid nagot som ska stalla till det. Sa nar vi val tar oss tid for att sola och bada ar det vadrets krafter som gor det surt for oss. Formiddagarna ar varma och solen gassar och efter dryga timmen kommer VARSTA ovadret med osregn, aska och blixtar. Sa kraftiga ovader att stranderna stangs av helt. Sa under dessa fyra dagar har vi kanske totalt fatt ihop tio soltimmar! 

Turen ner till Key West (dryga 25 mil fran Miami) var underbar. Vi korde nedcabbat och med radion installd pa gamla rocklatar var vi kungar pa vagen. Utsikten kandes som taget fran ett vykort. Smaragdgront klart vatten omringade den ena on efter den andra. On Key West holl inte vara forvantningar. Sma strander som var fulla med tang som luktade en blandning mellan avlopp, kokt agg och fis. Doften gjorde att vi flydde fran den stranden till en annan, dar tangen annu inte hade borjat lukta : ) Efter ett par timmar begav vi oss in mot stadskarnan och hann bland annat med ett stopp vid USAs sydligaste punkt. Harifran var det bara 16 mil till Kuba. En randig betongklumb symboliserade denna punkt och sjalvklart stallde vi upp i var traditionella fotopose for en bild. Vi strosade sedan in mot stadskarnan i ett par timmar for lite mat och allmant utforskande men nar regnet kom begav vi oss mot hotellet.

Vi har haft det jattebra och det har varit skont att vila upp sig. Vi ar nu tillbaka i huset iDeltona (tack Carro annu en gang for lanet) som vi numera kallar vart "hem". Vi stannar har tills den 14:e for da beger vi oss antligen mot Kalifornien!

Vi tanker pa er darhemma!
KRAM

Kommentarer
Postat av: Katarina

Hej, käraste ni! Så kul det låter att åka nedcabbat och lyssna till rätt sorts musik Kan verkligen se er framför mig. Njut!!!

Kramar till er båda

från Katarina

2008-08-12 @ 14:19:12
Postat av: Karina

Hej på er kära vänner! :=)



Hm... Kim har försökt övertala mig att vilja åka över till USA, men jag har aldrig varit sugen... förrän jag läste din blogg, Sabina! Det blir nog inget de närmaste åren dock - eller hur tror du William och Edwin skulle trivas i det stora landet, hihi?



Saknar er faktiskt...



KRAM PÅ ER

2008-08-12 @ 22:30:33
Postat av: Till Karina

Hej vannen! Precis som du har inte jag heller varit ett fan av USA. Men jag ar sa glad att jag gor den har resan. Har finns allt!



Dina underbara soner ar kanske lite sma an, men tank om ett par ar. Da kan ni aka till DisneyWorld dar skulle de allt trivas. Kanske Kim ocksa. Har han tur sa far han sitta i lilla Sjojungfrun Ariels kna. Bara det ar ju vart resan hit :)



Vi saknar er ocksa! Ta hand om er och halsa Kim sa hoppas jag vi ses pa kraftskivan som jag hort rykten om!



KRAM

2008-08-13 @ 03:41:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0