Dagens problem eftersom jag funderar så mycket på väldigt viktiga saker...

Armsvett är aldrig fräscht. På gymet kan det se lite ballt ut om du har lite ringar på linnet, då har du ju pumpat på ordentligt. Men helt allvarligt: det luktar kosntigt och ger fula fläckar på dina kläder. 
Du kan försöka dämpa det med deo och parfym men jag lovar, det sitter kvar. 
Varför finns armsvett? Det kan väl ändå inte göra någon nytta? 



Nepp, ingen armsvett är i alla fall

Fredagsmys

Skulle bara jobbat till 16 idag men fick hoppa in till 18. Var mycket folk i stan och tiden bara rann iväg.
En riktig toffelkväll just nu. Ligger i soffan och kvällen har spenderats med hämtmat, film, colalight och mina älsklingar Ben&Jerry. Den glassen är beroendeframkallande! Vissa snåljåpar klagar att glassen är för dyr men när du väl börjat äta Cookie Dough är den värd varenda krona! Malin har dessutom kanske fixat så jag kan få köpa 1 för 50:- och 3 för 100:-. I och för sig var vi båda lite smått berusade när vi flörtade med killen i videobutiken. Men rabatt är alltid välkommet!

Imorgon delas gänget upp. Killarna drar på safari med stormkök och vindskydd med övernattning på en öde ö. Vi brudar stannar på fastlandet med färgglada paraplydrinkar. Är inte ett dugg avis på våra killar, men som Micke så härligt uttryckte det: "Kroppsvärme löser allt". Good luck fellas!

Dagens ros går till bästa sysslingen Kalle som bytte ledig dag med mig på Sevvan. Han är en riktig klippa den där Kalle. Spana in hans blogg svartpeppar.blogg.se Lite dålig uppdatering på sista tiden men hans blogg är bland de bästa jag läst. För alla er som älskar inredning och design - LÄS!

Puss och godnatt

Lyx

Hemkommen från ännu en underbar ansiktsbehandling av favorit Linda. Tack så mycket min gullunge! Det är för mig lyx att kunna unna sig och sitt ansikte en ab. Visst, porklämningen gör förbaskat ont ment ju oftare du går på behandling, desto mindre blir det kvar att klämma! Ser lagom mosig ut nu efteråt helt rödklämd och svullen. Haha, tur att det går över tills i morgon. Det bästa med hela behandlingen är förstås massagen. Oh my! Hade det inte varit för Linda som jag så gärna vill ligga och småprata med under tiden, hade jag somnat på ett par sekunder. Känslan av total avkoppling är härlig! Kan verkligen tipsa er alla om ansiktsbehandlingen hos Stenolds/Parelle och givetvis måste ni gå till Linda!

Bra dag på Severins. Vi skyltade och flyttade om hela accentavdelningen. Ellen och Linda, vi är grymma tjejer!

Drinkkvällen börjar närma sig. Kul att träffa alla tjejer igen. Hmm... Vad ska jag bidra med? Börjar tröttna på pärondrinkarna nu. Kanske lite hederlig Passoa? Förra gången hann vi inte ens blanda alla drinkar. Så till alla som ska delta på drinkkvällen på lördag: Köp små flaskor så vi hinner dricka upp allt!

Min startelva

Om jag någon gång skulle få förfrågan om att bli förbundskapten för ett fotbollslag skulle jag givetvis tacka ja. Tänk vilken utmaning! Om det sedan skulle röra sig om ett internationellt lag och inte flicklag i division 4 skulle ju världen plötsligt bli lite ljusare. Mitt lag skulle kanske inte vara den mest tekniska startelevan under nästa stora mästerskap, men absolut den snyggaste. Jag presenterar stolt: Team Sabina 

 Min Prins har självklart en given plats i laget

 Fredrik Ljungberg


 David Beckham

 NunoGomez

 Thierry Henry

 Johan Elmander

 Christian Ronaldo

 Francesco Totti

 Zlatan Ibrahimovic - minus för näsan....
 Fabio Cannavro - största låren i fotbollshistorien

 Louis Figo - gammal i gänget men ändå....

Fussball

Heja Sverige! Jag tror inte för en suknd att vi tar Ryssarna men jag ska vara patriotisk och heja på våra svenskar. Verkar ju so att det blir en bra match, lite mer action än förra. Då tycker till och med jag att fotboll är kul


FAN FAN FAN nu gjorde ryssarna mål. GAAHHHH!!!


Måste lugna ner mig lite.......


A tribute to...

*alla galna gymnasiefester med olika teman, *långa djupa samtal påväg hem med en kineskorv i högsta hugg (endast bröd för dig eftersom du är veggis), *kisspauserna i parken mitt över ditt hus, *barfotapromenaderna efter x antal partynätter i allt för höga klackar, *det faktum att vi ägde båda dansgolven på palace under väldigt lång tid, *snålheten att inte betala garderobsavgift resulterade i många kalla 100 meterslopp, *mysiga stunder i båtem, *vår cykelshow som vi repade till med coola stunts och fräcka moves, *hundratals timmar med sex and the city, *pajbakning, *övernattningar på din lilla blommiga soffa, *spontana drink/vinkvällar, *försöken att lära mig äta lax och qourn, *onsdagsfesterna varje onadag under några år, *strand, *tidningar som går i arv, *pussy cat dolls tittande samt utvärdering efter varje avsnitt, *det faktum att vi aldrig haft ett riktigt stort gräl, *du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta! i love you sugar!


Vätternrundan 2008 - mardrömmen som aldrig tog slut

Midsommar 2007. Efter X antal öl och cider:
Linda: - Carl, ska vi inte cykla vätternrundan nästa år?
Carl: - Haha, nej, du måste skämta!
Carl: - Eller? Helt allvarligt skämtar du inte?
Linda: - Nej. Min pappa har cyklat den 10 gånger, min mamma 2 och min bror 1. Vi måste bara göra det!
Carl: - ?
Linda: - Hihi, vågar du inte?
Carl: - Klart jag vågar!
Linda: - Kom igen då, jag utmanar dig!
Carl: - Bring it on!

Ja, så här nånting gick det alltså till när min bästa vän och min älskade sambo bestämde sig för att göra detta vansinnedåd, att cykla en kort liten nätt runda på 30 mil! Och i fredags natt var det alltså dags. Eter en höst och vår av träning var det upp till bevis. Kan säga så här: Jag skulle aldrig få för mig att försöka mig på detta, konditionen har jag säkert, benmuskler lika så, men jag har inget psyke. Jag är tyvärr inte så mentalt stark att jag skulle palla att cykla 30 mil. Det är sanningen. Starttiden för Linda, Carl och Lindas pappa Håkan var fredag kväll 22.44, detta betyder 15 timmars cykling under natten, gryningen, morgonen, lunchen och eftermiddagen.

Jag kan stolt meddela att alla tre klarade det! Det hade varit kämpigt stora delar av loppet, med sömnproblem, knäproblem och motivation. Men det viktigaste av allt, de fixade det! Grattis till er! De såg lite möra ut när de kom i mål lördag eftermiddag, men vilken grej att klara av! Stort tack till Monika och Håkan ( Lindas föräldrar) för huserum, och mat under tre dagar! Har haft en mysig helg i Motala det värsta är att Carl redan börjat prata om en klassiker..... And i said NO NO NO!
 


SM och kongress

Disco / Street SM gick av stapeln samma helg som bröllopet. Detta året var det ingen vanlig sunkig sporthall som stod som danshall, nej ANNEXET Globen Stockholm var platsen där mina elever skulle kämpa om medaljerna. Carl körde bil upp till Stockholm direkt efter bröllopet lördag natt. Jag är så ledsen att jag inte kunde vara på plats och heja på er bästa dansare under lördagen, men bröllopet fick gå föra denna gång! På plats söndag morgon var jag redo för gruppdiscon samt Street tävlingarna. Är stolt över alla dansare som klarade sig galant under tävlingarna. Det var långa dagar med mycket väntan för alla, men ingen klagade för det. Bra jobbat tjejer!

Framåt kvällen utan ett dygns sömn orkade jag inte längre vara vaken. Kroppen skrek efter sömn! Jag gick bort till hotellet där jag och Praktis skulle sova över natten. Somnade ganska fort efter samtal med Carl och chefen. Praktis dök upp efter avslutningen på Annexet som Adam Tensta satte punkt för, vi snackade och utvärderade tävlingen inna  jag ganska snart slocknade. Upp tidigt måndag morgon för att vakna till det bästa som finns - hotellfrukost!
Vi åt som vi aldrig sett mat förut, vi var ju tvugna att prova lite utav allt.

Klockan 10 skulle vi infinna oss på Annexet igen, dags för danslärarkongress. Tre timmar non-stop disco med Sasha, fantastiskt dansare från Slovenien. Allt gick jättebra och det var verkligen kul att få dansa själv igen. Kunna pressa och utmana sig själv tills kroppen inte orkar mer! Blev mycket dans och skratt med viktigast av allt inpiration! Kul att testa nya stilar, nya hopp och nya låtar. Lite besviken blev jag allt på Praktis som pausade sista låten, haha X-tra quick var inte hennes starka sida! Haha, hon stod vid sidan och garvade "aldrig i livet" sa hon bara och skakade på huvudet!

Kul att träffa Erika också, byta några ord och prata av sig om allt jobb. Vi käkade Donken efter, dags att fylla på matförrådet efter många timmars dans!

När vi skulle flyga hem, misstog vi oss lite på tiden jag och Praktis. Men vi hann med nöd  och näppe till Bromma flygplats, innan det var dags att åka hem. Underbara dagar i Stockholm tack Sofia för att du är med. Det är du och jag!
Vaknade på tisdagsmorgon med träningsvärk i hela kroppen. Tog mig inte upp ur sängen. Stretcha tjatar jag alltid på mina tjejer om, men gör jag det själv. Svar nej. Det ska kännas att man varit på danskongress! Och det gjorde det, ända tills torsdagen!

Det är sjukt jobbigt med disco!

Bröllop

Finns det något vackrare än ett bröllop? En dag som tagen ur en saga, där alla är på bra humör, uppklädda, dansar, äter gott och har en fantastisk kväll. Så hade säkert dagen sett ut om det inte hade varit för ett väldigt stort problem - MIG!
Pappa, Nathalie, Carl och jag skulle vara på plats i Långasjö kyrka (utanför Emmaboda) vid 17.00. Då skulle vi hinna mingla och prata med alla 75 gäster innan vigseln skulle starta 17.30. So far so good.

Jag och Carl skulle hämta resten ute i Smedby vid 16.00. När pappa ringer vid kvart i för att påminna mig blir jag plötsligt stressad och börjar skälla på honom. Förlåt papi! Vi kommer snart! Lite småsur lägger jag på luren och fortsätter göra mig i ordning. 1 minut senare ringer pappa igen och säger: På min inbjudan står det att bröllopet börjar halv fem. 16.30 Fan jag hade tagit fel på tiden, och inte med en kvart, med en hel TIMMA!
PANIK! Det tar minst en timma att köra till Långasjö vilket betydde att vi skulle missa hela bröllopet! Jag har aldrig varit så uppjagad i hela mitt liv. Jag skakade i hela kroppen och började hyperventilera. Jag skämdes och var arg på samma gång, deb här dagen hade jag sett fram emot så länge och nu skulle jag missa den! Jag skrek och grät hela vägen från Smedby till Långasjö. Till och med Carl blev rädd för mig. Jag var i chock!

Hur som helst, vi körde till Långasjö på 25 minuter, tur att det inte var några poliser ute just den dagen. Precis när vi parkerat bilen klockan 16.28 och ska börja springa in till kyrkan kommer bruden och brudgummen gåendes uppför kyrkgången. Jag grät igen för att de var så vackra och skrek förlåt. Vi försökte lugna oss innan vi gick in i kyrkan. Kan ni fatta att allas blickar vändes mot oss när vi småsprang in i kyrkan. Oh my gosh! Med en minut till godo startade vigseln. Jag grät mig igenom hela. Festen efteråt var underbar! Jättegod mat och massa dans, tal och lek. Ett underbart bröllop som jag aldrig ville skulle ta slut. Tack Henrik och Magdalena för ett fantastiskt bröllop och all lycka till i framtiden!

Henrik och Magdalena Utanför kyrkan                                                    Kyss!

  Henrik älskad kusin och brudgum                            Love you                                    

                                                          




Uppdatering?

Hello lovers!
Har fått mail skickat till mig på facebook av folk som undrar om jag fortfarande lever... Haha! Svaret är JA jag lever men har inte haft tid att blogga sista veckan. Jobb, jobb, jobb. Och det bästa är att jag faktiskt älskar mitt jobb! Som tur är.
Är inte helt van vid att ha bloggen än. Tänker helt enkelt inte på den, men det ska bli bättring!


Här kommer uppdateringen


I love you

Denna fantastiska flicka har jag inte känt så länge. Men indag är hon min bästis. Det var något som stämde direkt. Det sa klick mellan oss och jag älskade dig från första sekund. Fast egentligen var det dina snygga skor som gjorde mig intresserad, innan jag fick chansen att lära känna underbara dig.

Du får mig alltid att le, du förstår mig och jag dig.

You are lovely baby!

image13

RSS 2.0