Orlando

Oj oj oj, vilken gardag! Vi flog fran Washington till Orlando igar kvall. Landade i Orlando vid 21.45 och gick direkt till avdelningen for hyrbilar. Kon dit var enorm vilket man inte vill se. Efter en dag med resande vill man bara att allt ska klaffa. Snabbt ska det ga! Efter dryga timmen var allt klart och vi gick ut till var nya bil som ska vara var de kommande 18 dagarna. Vi uppgraderade oss till en cabriolet. Vilken lyx va?!

Huset vi bor i tillhor min kompis Carro och hennes familj. Eftersom de inte ar har just nu sa skulle grannarna ha en extranyckel sa att vi skulle komma in. Problemet var bara att vi kom sa sent och hela kvarteret var nerslackt sa vi vagade inte knacka pa mitt i natten. Sa vi bestamde oss for att sova i bilen. Dumt val. Det kommer vi aldrig mer gora om! En bland de varsta natterna i vara liv. Det var sa varmt att vi ett tag sov med bildorren oppen bara for att inte riskera att kvavas. Haha! Vilka aventyr vi hittar pa. Vi vaknade imorse av att svetten rann. Vi kande oss lagom frascha men gick over till grannarna och fick var efterlangtade nyckel.

Nu sitter vi har i varsta huset med egen pool. Vi kanner oss som kungligheter! Om det var varmt i New York nar vi var dar ar det inget mot vad det ar har. Kanns som en oken. Det ar klibbigt och svettigt jamt. Termometern i poolen visade 35 grader forut, da kan man bara gissa lufttemperaturen.... Sa idag har vi inte orkat gjora sa mycket. Inhandlat frukost for ett par dagar och bara latat oss vid poolen. Och ja till alla som undrar sa har vi smorjt in oss!

Nu ska vi laga Ceasarsallad vi ar trotta pa BigMac :)
KRAM


Kommentarer
Postat av: Louise

Vilket äventyr ni är på, här är varmt men inte jämfört med er.Låter välbehövligt med lite lata dagar o bad.Kram Anna o Louise.

2008-07-28 @ 10:46:17
URL: http://radiosonggirl.blogg.se/
Postat av: Anders o.Anette

Hej på er där i "långtbortistan" !!! Äntligen har vi kommit till skott och fått reda på er blogg. Givetvis var det Maggan som tipsade oss. Vi träffade dem igår och badade och grillade lite.

Anders läste hela din reseblogg igår kväll det var ju en hel del. Man blir ju sugen på att ge sej ut på resa själv. Tänk att du är så nära mitt drömresemål Mexico! Hoppas allt går bra framöver. Var rädda om er. Kramar från A & A

PS måste nog gå ur internet nu, det är stor åskvarning i södra sverige sa dom på tv nyss.

2008-07-28 @ 18:18:31
Postat av: pappa

just nu småregnar det,skönt...kanske friskar upp luften lite,har ju varit varmt å kvavt,tur jag har ac i grävmaskinen.vilket vi inte hade i cc:n.De e bara bina som vet vad cc:n är för nåt...skönt att ni har kommit så här långt nu,då e de bara resten kvar.Annars så lägger jag sista handen på garagmålningen nu,det blir faktiskt ett lyft,speciellt det vinröda runt fönstren.

Hundarna å jag hälsar till er båda,kram

pappa

2008-07-28 @ 18:25:50
Postat av: Thomas o Ann-Louise

Hej på er därborta i Amerika! Ni har redan varit med om och upplevt så väldigt mycket vilket är imponerande och resan har ju inte mer än börjat! Fortsätt så och fortsätt också era rapporter för det är lika kul och spännande att läsa varje gång. Var rädda om er! Många kramar från oss!!!!

2008-07-28 @ 20:41:54
Postat av: Magda & Henke, Engla

Hej vänner/kusin!

Vad ni verkar ha det bra. Här hemma slits det och jobbas som vanligt. Just nu målar vi och tapetserar vårt nya office! Tapeten kommer i morgon! Till helgen far vi ut med husvagnen igen...så vad är en pool i Florida mot det!!!Ha ha. Kram på er!!

2008-07-28 @ 21:44:32
Postat av: Till Henke Magda och var favorit trollunge Engla

Spannande med lite renovering. Den ska vi spana in sa fort vi kommer hem. Har finns inte sa manga husvagnar tyvarr. Men om ni vill kan ni val kora hit sa mots vi pa stranden?! : )

Tror bestamt att ni saknar en pool! Tank, nu ar det vi som har en egen. Haha. Utan att behova snylta pa eran. Vi saknar er. KRAM

2008-07-29 @ 01:31:33
Postat av: Till Anders och Anette

Vad kul att ni foljer oss! Eventuellt drar vi forbi Mexiko ocksa. Vi far se hur langt pengarna racker. Hoppas allt ar bra med er och att Anette har lite semester kvar! Manga kramar fran oss

2008-07-29 @ 01:33:27
Postat av: Till Pappa

JAG SAKNAR CC:n!!! Vilka minnen. Du och jag pa vagen rullandes fram i CC:n med tva kilo godis och gjing-djing laten pa hogsta volym. Alskar dig paps!

2008-07-29 @ 01:34:37
Postat av: Till pappa

JAG SAKNAR CC:n!!! Vilka minnen. Du och jag pa vagen rullandes fram i CC:n med tva kilo godis och gjing-djing laten pa hogsta volym. Alskar dig paps!

2008-07-29 @ 01:35:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0